Меню
Кошница

ВИПУСК 2021

Фото книги на завършващи класове от детската градина до висшето образование


ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАЙЛОВЕТЕ
/размери, резолюция, именуване на файловете, полета за подгъви и изрязване, цветен профил…/

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ


ИКОНОМИЧНА КОРИЦА /тухличка/ Фотокнигата се отличава от всички други видове по това, че корицата не е по-голяма от книжното тяло, а е наравно с него.  За такава корица файлът трябва да е с толкова милиметра по-дълъг от вътрешните разгъви, колкото е броят на файловете в целия проект.  * Тухлич..
КЛАСИЧЕСКА ТВЪРДА КОРИЦА  Много здрава корица. Отпечатва се на фотохартия и се ламинира. * От всеки разгъв за книжното тяло отпадат 3-5 мм при подравняването. Текст, рамки и други сюжетно важни обекти по края може да бъдат отрязани. * Не носим отговорност за съдържанието на информацията във ф..
КОРИЦА №5 Корицата е от кожа, отпред се поставя ламинирана снимка като фото панел. Цвят на кожите за абитуриентска кампания 2020  тук . РАЗМЕРИ НА ФАЙЛОВЕТЕ  Краен размер Размер на разгъвката Размер на файла за корицата 15x20 305x203 mm 120x18..
КОРИЦА ПАСПАРТУ Фотокнигата е подвързана с луксозен книговинил - чудесна имитация на кожа.  Отпред корицата е решена елегантно с прозорец, прорязан в стил паспарту.  РАЗМЕРИ НА ФАЙЛОВЕТЕ  Краен размер Размер на разгъвката Размер на файла за корицата ..
КОРИЦА ПЛЕКСИГЛАС Корицата се състои от кожени гръб и гръбнак, отпред е снимка под дебел 2 мм плексиглас. Получава се усещане като снимка зад аквариум. РАЗМЕРИ НА ФАЙЛОВЕТЕ  Краен размер Размер на разгъвката Размер на файла за корицата 15x20 3..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)