Меню
Кошница

ВИПУСК 2024

Фото книги на завършващи класове от детската градина до висшето образование


ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАЙЛОВЕТЕ
/размери, резолюция, именуване на файловете, полета за подгъви и изрязване, цветен профил…/

ТАБЛИЦА С АКТУАЛНИ ЦЕНИ


ИКОНОМИЧНА КОРИЦА /тухличка/ Фотокнигата се отличава от всички други видове по това, че корицата не е по-голяма от книжното тяло, а е наравно с него.  При подравняването, от всеки разгъв на книжното тяло отпадат 3-5 мм по височина и 5-10 мм по ширина. Текст, рамки и други сюжетно важни обекти ..
КЛАСИЧЕСКА ТВЪРДА КОРИЦА Много здрава корица. Отпечатва се на фотохартия и се ламинира. * При подравняването, от всеки разгъв на книжното тяло отпадат 3-5 мм по височина и 5-10 мм по ширина. Текст, рамки и други сюжетно важни обекти по края може да бъдат отрязани. Корицата се подгъва от всичк..
КОРИЦА №5 Корицата е от кожа, отпред се поставя ламинирана снимка като фото панел. Цвят на кожите за абитуриентска кампания 2020  тук . РАЗМЕРИ НА ФАЙЛОВЕТЕ  Краен размер Размер на разгъвката Размер на файла за корицата 15x20 305x203 mm 120x18..
КОРИЦА ПАСПАРТУ Фотокнигата е подвързана с луксозен книговинил - чудесна имитация на кожа.  Отпред корицата е решена елегантно с прозорец, прорязан в стил паспарту.  РАЗМЕРИ НА ФАЙЛОВЕТЕ  Краен размер Размер на разгъвката Размер на файла за корицата ..
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)