Меню
Кошница

Зас нас

Луксът, за който работим и го заслужаваш!

Екипът на Фото Браво посвети близо 20 години в изкуството да произвежда фото книги и други луксозни изделия в помощ на фотографите и видеооператорите. Поставихме си задача да правим цифрови албуми по класическа технология, но с най-високо качество на отпечатъка и подвързията.

Обновихме целия производствен процес

* работим с истинска фотохартия, оригинални химикали и японска машина Noritsu 3202 PRO с лазерна експонация. Доставяме Fuji Crystal Archive хартии, химикалите са Tetenal и Fuji - всички фото материали са внос от Западна Европа. Кожите са от Италия, а брезовата дървесина за някои от изделията е от Беларус и Украйна.
* подобрихме натрупването на книжните тела чрез FastBook 10CF от Швейцария - това скъси сроковете за изпълнение и доставка, а
 албумите станаха изключително добре подредени, здрави и с по-дълъг живот. Системата за печат и подвързване позволява използването на снимки на двойни страници без средна сгъвка (панорамно подвързване).

* Директен контакт по телефона не с колцентър, а с хората, които обработват вашата поръчка. Те познават технологията, разбират вашите желания и най-добре могат да помогнат.

* През годините създавахме и надграждахме сайтове, инвестирахме в нови технологии на всички нива, събирахме впечатления на фотографските форуми, в социални мрежи и т.н. Удовлетвореността на нашите клиенти ни е основен приоритет. Трайните и близки бизнес отношения между нас и клиентите носят полза и на двете страни.

* Наши изделия радват семейства, модели, юбиляри, дори фирми на поне четири континента. 

* Гъвкавост и индивидуални решения - ако не можете да изберете своя модел албум, свържете се с нас. В състояние сме да отговорим на вашите лични желания в рамките на нашите производствени възможности.

* Гаранция на цената! Спокойно можете да планирате предстоящия сватбен сезон или абитуриентската кампания - ФОТО БРАВО отстоява стабилни цени от години.

* Опазването на околната среда вече е задължително – повечето материали и химикали биват рециклирани.

Фото книгата...

Този вид презентация отваря възможности фотографът да надгради творчеството си и да предложи на клиентите си нещо специално: целият фоторепортаж в ръчно подвързана елегантна книга, а вече и в луксозна кутия. Можете да създадете свои собствени оформления или да оставите тази задача на нашите специалисти в графичния отдел. Изпратете ни вашите снимки и се възползвайте от нашия дългогодишен опит в тази област.
Можете да поръчате различни комплекти албуми от един проект - примерно един основен албум с кутия, три албума за родителите и кумовете, три джобни книги за по-близки роднини и приятели.

Формати, емулсии хартия, кожи, удебеляване, форзац...

В зависимост от избора на корицата, нашите албуми се предлагат в различни размери. Стандартните версии съдържат 15-20 разгъва /двойни страници/ и се предлагат в различни формати от 15x15 до 45x30 см. При уговорка можем да реализираме и специални формати. 
За повърхността на фотохартията /емулсия/ препоръчваме да е матирана.
Кожите са с еко сертификати, внос от Италия - здрави, ефектни и разнообразни. Комбинирайки по цвят и структура получаваме отлични резултати за всеки вкус.
Удебеляващият картон между страниците е с две дебелини - 0,9 мм и 1,4 мм. Обикновено фото книгите тип Випуск се правят без картон /0,5 мм/ или 0,9 мм, а останалите с картон 0,9 мм и 1,4 мм. 

Приложение

Нашите фото книги са идеалният избор, когато става въпрос за сватби, юбилеи, фотосесии на модели, облекла, детска фотография. Освен това може да се изработват с цел  фирмени презентации, рекламни кампании и семейни книги от събитие или период от време. 
Обложките за ДВД, USB и харддиск добавят луксозен завършек на цялото събитие и усилията на оператора.
Снимките с паспарту в кутия придават тежест и респект към работата на фотографа. 
Дървените кутии за снимки и флашки връщат спомените и създават усещане за нещо вечно.